Verzamel jij gegevens via nieuwsbrieven, klantenportals of webshops? Of heb je personeel in dienst? Dan verandert wetgeving met grote gevolgen voor jouw bedrijf.

Alle bedrijven en overheden hebben nog maar één jaar om zich volledig aan te passen aan de nieuwe privacy verordening.

Jurist Dian van Horrik is op de hoogte van alle details en kan jou op maandag 15 mei helpen hoge boetes te voorkomen! Ze geeft praktische tips en zal aandachtspunten benoemen die helpen bij de aanpassing aan de nieuwe privacyregels.

Ook de vorig jaar in werking getreden meldplicht datalekken wordt besproken. Is er een datalek als je medewerker de zakelijke telefoon verliest en aan wie moet dat worden gemeld? Wat wordt er verwacht van de MKB ondernemer?
Een aantal cruciale zaken die goed geregeld moeten zijn in je bedrijf worden besproken. Voorkomen is beter dan genezen! Tegenwoordig zijn de boetes op het gebied van privacy enorm hoog!
Zo kunnen de boetes voor overtreding van de nieuwe privacy verordening en datalekken voor MKB ondernemers enorm oplopen. Denk hierbij aan 10% van de jaaromzet!

Belangrijk! U heeft nog maar één jaar om alles aan te passen aan de nieuwe privacy verordening. Vaak is dit meer werk dan u denkt. Daarbij nogmaals de opmerking: voorkomen is beter dan genezen, denk aan de hoge boetes en slechte publiciteit.

De bijeenkomst zal op maandag 15 mei plaats vinden vanaf 17.30 uur. Het duurt ongeveer 45-60 minuten en zal plaatsvinden op ons kantoor op Meerheide 5. 5521 DZ te Eersel

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn