Wie ben jij?

  • Ben je net gestart als ondernemer en vol plannen om jouw unieke product of dienst in de markt te zetten?
  • Ben je al jaren succesvol als ondernemer in het midden of kleinbedrijf?
  • Of verkeert jouw bedrijf tijdelijk in zwaar weer?

In elk geval ben je waarschijnlijk een ondernemer die aan zijn bedrijf wil werken, waarbij elke fase van het ondernemerschap zijn eigen vragen en uitdagingen kent. Wat dat betreft is er geen verschil tussen grote en kleine bedrijven. Echter is er wel verschil tussen afwachtende en ambitieuze ondernemers, tussen starre en flexibele organisaties en tussen langzame en proactieve bedrijven. Wat voor type ondernemer ben jij en waar wil met jij bedrijf naar toe?

Wat zijn de vragen waar je mee rondloopt? Loopt jouw verkoop nog naar wens? Is jouw resultaat onder aan de streep voldoende voor de risico’s die je loopt? Doen jouw mensen wat je bedoelt? Wat is voor jou de volgende stap? Heb je de verkoop van jouw bedrijf al in je achterhoofd? Wat is jouw drijfveer als ondernemer?

Als jij je ambities wilt realiseren, grip wil houden op je bedrijf of goed voorbereid naar je exit toe wilt werken, dan zijn HoofdKantoor Brabant en deze website er voor jou!

De afgelopen jaren heeft Tilburgs Truck Parts een enorme groei doorgemaakt. Net als bij veel bedrijven, brengt dit groeistuipen met zich mee en liepen we tegen diverse problemen aan die verdere groei in de weg stonden. Rob Bierens, adviseur van Hoofdkantoor Brabant, bood ondersteuning waar bij ons de know-how ontbrak. Zo hielp Rob ons met het optimaliseren van processen en het verbeteren van de sales. Momenteel is hij nog steeds wekelijks bij Tilburgs Trucks Parts te vinden om er mede voor te zorgen dat het personeel naar een hoger level wordt getild om de verwachte groei mogelijk te maken.

Frank Tilburgs

Directeur, Tilburgs Truck Parts