Wie bent u?

  • Bent u net gestart als ondernemer en vol plannen om uw unieke product of dienst in de markt te zetten?
  • Bent u al jaren succesvol als ondernemer in het midden of kleinbedrijf?
  • Of verkeert uw bedrijf tijdelijk in zwaar weer?

In elk geval bent u waarschijnlijk een ondernemer die aan zijn bedrijf wil werken. En elke fase van het ondernemerschap kent zo zijn eigen vragen en uitdagingen. Wat dat betreft is er geen verschil tussen grote en kleine bedrijven. Er is wel verschil tussen afwachtende en ambitieuze ondernemers, tussen starre en flexibele organisaties, tussen langzame en proactieve bedrijven. Wat voor type ondernemer bent u? Waar wilt u met uw bedrijf naar toe?

Wat zijn de vragen waar u mee rondloopt? Loopt uw verkoop nog naar wens? Is uw resultaat onder aan de streep voldoende voor de risico’s die u loopt? Doen uw mensen wat u bedoelt? Wat is voor u de volgende stap? Heeft u de verkoop van uw bedrijf al in uw achterhoofd? Wat is uw drijfveer als ondernemer?

Als u uw ambitie wilt realiseren, grip wil houden op uw bedrijf of goed voorbereid naar uw exit toe wilt werken, dan zijn HoofdKantoor Brabant en deze website er voor u!

De afgelopen jaren heeft Tilburgs Truck Parts een enorme groei doorgemaakt. Net als bij veel bedrijven, brengt dit groeistuipen met zich mee en liepen we tegen diverse problemen aan die verdere groei in de weg stonden. Rob Bierens, adviseur van Hoofdkantoor Brabant, bood ondersteuning waar bij ons de know-how ontbrak. Zo hielp Rob ons met het optimaliseren van processen en het verbeteren van de sales. Momenteel is hij nog steeds wekelijks bij Tilburgs Trucks Parts te vinden om er mede voor te zorgen dat het personeel naar een hoger level wordt getild om de verwachte groei mogelijk te maken.

Frank Tilburgs

Directeur, Tilburgs Truck Parts