In navolging van het Duurzame Inzetbaarheidsproject van 2015, heeft HoofdKantoor Brabant een adviestraject uitgevoerd waarin de ontwikkeling van medewerkers een centrale rol heeft gespeeld bij Tilburgs Truck Parts. Tilburgs Truck Parts is een in Nederland toonaangevende producent van plaatwerkonderdelen voor vrachtauto’s en aanhangwagens. De afgelopen jaren is Tilburgs Truck Parts gegroeid tot de marktleider in Nederland op de eigen productielijn, en ontwikkelt het zich tot een serieuze speler op de Europese markt.

Om die positie goed te kunnen verbeteren, zijn de medewerkers van Tilburgs Truck Parts van essentieel belang. Om die reden heeft Tilburgs Truck Parts HoofdKantoor Brabant gevraagd te adviseren rondom de ontwikkeling van de medewerkers. In 2016 heeft het adviestraject zich gericht op het gebied van duurzame inzetbaarheid van de medewerkers, het managen van de arbeidstijden in een ruimer productietijdsvenster, het aanpassen van de organisatie aan de werkzaamheden en het ontwikkelen en stimuleren van de leercultuur bij de medewerkers. Het adviestraject is zeer positief ontvangen onder zowel het management als de medewerkers van Tilburgs Truck parts en heeft volgens hen de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in de organisatie sterk verbeterd.

Wij zijn zeer vereerd dat daardoor Tilburgs Truck Parts heeft besloten het traject een vervolg te geven voor het jaar 2017.

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn