Thema: Strategie en Ondernemerschap

Hoe meer je jouw medewerkers bij de strategie betrekt, hoe succesvoller de uitvoering wordt, hoe meer winst je kan behalen. In veel MKB-bedrijven blijkt dit echter lastig. Veel ondernemers lopen voor de troepen uit en gaan er vanuit dat medewerkers volgen. Maar dit is zelden het geval. In deze praktische presentatie krijg je direct toepasbare tips om je mensen beter te betrekken bij jouw plannen, vragen en besluiten. Hoe weten jouw medewerkers wat je strategie is, waar je naar toe wilt in de toekomst en op welke manier je dit wil bereiken? De wijze waarop je boodschap beter gerealiseerd wordt in de haarvaten van je bedrijf, wordt besproken door ervaringsdeskundige en internationaal manager Frans Vogels.

Datum & Locatie Deze bijeenkomst is op maandag 14 november om 17.30 uur in Eersel. Inloop is vanaf 17.00 uur en de compacte presentatie van 45-60 minuten begint om 17.30 uur. Afsluitend is er een mogelijkheid om onder het genot van een drankje verder te praten met de spreker. De locatie is de presentatieruimte van HoofdKantoor Brabant in Eersel. Nieuwsgierig naar de andere bijeenkomsten?

Voor meer info over de overige Succesreeks bijeenkomsten kijkt u op http://hoofdkantoorbrabant.nl/succesreeks.

Aanmelden Stuur een mail naar aanmelden@hkbrabant.nl of bel naar 040 4021112. Vermeld uw naam, bedrijf, e-mailadres en telefoonnummer bij de aanmelding.

Meld u nu aan!

2 + 3 =

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn