HoofdKantoor Brabant heeft Van Empel Inspecties en Advisering BV begeleid om de medewerkers te begeleiden tijdens de groei van de onderneming en hun inzetbaarheid voor de lange termijn te waarborgen.

Van Empel Inspecties en Advisering (VEIA) is een bedrijf dat inspecties uitvoert voor stookinstallaties. VEIA is marktleider op het gebied van deze inspecties. Bovendien hebben ze ook een adviserende rol binnen deze branche. Het bedrijf is aanzienlijk gegroeid in de afgelopen jaren. Daardoor waren knelpunten ontstaan op een aantal vlakken.

Er is door de adviseurs van HoofdKantoor Brabant een analyse gemaakt van wat er mogelijk is binnen VEIA qua duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Op basis daarvan is advies gegeven over onderwerpen als flexibilisering van arbeidstijden, organisatie van de werkzaamheden en het creƫren van een leercultuur. Daarnaast heeft HoofdKantoor Brabant de medewerkers begeleid bij de implementatie. En dit met succes, de medewerkers gaven aan zeer tevreden te zijn met de verbeteringen en het management heeft daarop besloten ook in 2017 de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers te verbeteren met behulp van HoofdKantoor Brabant.

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn