HoofdKantoor Brabant heeft Libra begeleid om medewerkers te ontwikkelen op gebied van Smart Industry en om de inzetbaarheid voor de lange termijn inzetbaar te borgen.

Libra Service Automatisering BV is een zeer succesvol ICT dienstverlener in de Brabantse Kempen. Libra ondersteunt bedrijven en particulieren binnen het verzorgingsgebied zeer breed op rond automatisering. Het verzorgingsgebied heeft een sterk industrieel karakter. Zakelijke klanten zijn in veel gevallen kleinere bedrijven zonder eigen automatiserings / IT afdeling. De technische ontwikkelingen op het industriële vakgebied gaan snel en hebben grote invloed op de wijze waarop mensen werken binnen bedrijven. Daardoor wordt er door klanten steeds meer gevraagd van de medewerkers van dit dienstverlenende bedrijf. Om medewerkers van Libra een sterke rol te laten houden als adviseur en partner van industriële klanten, heeft HoofdKantoor Brabant een adviesproject uitgevoerd voor de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers van Libra. 

Er is een analyse gemaakt van wat er mogelijk is binnen Libra om de Smart Industry voor te blijven en wat de rol van medewerkers daarin is. Op basis van gesprekken, scans, interviews en analyses heeft HoofdKantoor Brabant een advies verstrekt en implementatieplan geschreven. HoofdKantoor Brabant heeft vervolgens medewerkers begeleid bij die implementatie. Het gevolg: zeer tevreden medewerkers en een trots management bij Libra. Wij zijn zeer trots dat Libra daarop heeft besloten ook in 2017 de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers te verbeteren i.c.m. een adviestraject bij HoofdKantoor Brabant. Wij houden u op de hoogte!

 

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn