Agenda

Samen met u succesvoller worden onder het genot van een kop koffie

Vrijblijvende Koffieanalyse

Wij helpen graag ondernemers. Een van onze manieren daarvoor is de HKB Koffieanalyse. Dit Koffieanalyse is speciaal bedoeld voor ondernemers die vrijblijvend en zonder kosten willen ervaren wat wij voor hen kunnen betekenen. De Koffieanalyse is geschikt voor ondernemers die graag verder willen groeien en nog succesvoller willen worden. De Koffieanalyse bestaat uit het volgende:

  • Doornemen van uw bedrijf, uw doelen en uw strategie
  • Identificatie van knelpunten en onderwerpen waar verbetering mogelijk is
  • Vrijblijvend advies over vervolgacties
  • Een kennismaking met de mensen en de werkwijze van HoofdKantoor Brabant

Wij komen graag naar u toe voor dit gesprek. Als u voor de koffie zorgt, zorgen wij voor iets lekkers erbij! Vul hieronder uw gegevens (naam, e-mail, bedrijfsnaam) in. Wij nemen binnen een aantal dagen contact met u op. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar 040-4021112 of een e-mail sturen naar samensuccesvoller@hkbrabant.nl . Of meld u aan via het contactformulier op deze pagina.

Hoofdkantoor Brabant kijkt vanuit een helikopter view naar Cotax Transport en brengt concrete verbeterpunten in kaart. Dankzij het advies van Rob Bierens hebben wij diverse bedrijfsverbeteringen doorgevoerd, onder andere op het gebied van automatisering en kwaliteitsmanagement. Voor mij is het belangrijk dat ik kan sparren en klankborden met Rob, wiens kennis en Kempische nuchterheid erg gewaardeerd wordt.

Patrick Coppens

Directeur, Cotax Transport